Zeki Müren 23. yılında kabri başında anıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türk Sanat Müziğinin unutulmaz sanatçısı Zeki Müren, Bursa Emir Sultan Mezarlğındaki kabri başında yapılan bir törenle anıldı.

Törene yeğenleri Olgaç'ların yanısıra T.E.V., Mehmetçik Vakfı, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Zeki Müren'in isminin verildiği okulun öğrencileri, kabire karanfiller bıraktılar. Zeki Müren'in yeğeni Sevtuğ Olgaç yaptığı konuşmada, "Aile adına gelen herkese teşekkür ederim. Bu değerli vakıfların yaptıkları hizmetler içinde derneklere ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Yine Türk Eğitim Vakfı Şube Müdürü Başkanı Mehmet Çalışkan da, "1996 yılından sonra kurulan Türkiye Eğitim Vakfı, Zeki Müren Burs Fonundan bugüne kadar 73 ilde 3 bin 251 öğrenciye burs verildi. Bu sene de 161 öğrenciye burs vereceğiz. Kendisi Türkiye'nin sanat güneşidir, fakat aynı zamanda TEV ile birlikte Türkiye'mizin eğitim güneşi de olmuştur" şeklinde duygularını ifade etti.


 

Anahtar Kelimeler:
BursaZeki MürenTSM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.