Yıldırım Belediyespor zirveyi bırakmıyor
Spora ve sporcuya verdiği desteğin karşılığını madalyalar ve galibiyetlerle toplayan Yıldırım Belediyesi, gösterdiği başarılı oyunlarıyla ise Yıldırım Belediyespor futbol takımları zirveyi rakiplerine bırakmıyor.
U 15 Klasman 3. Grup’ta mücadele eden Yıldırım Belediyespor U15 futbol takımı, ligin 5. haftasında Hacivat sahasında karşılaştığı Namıkkemalspor’u Yusuf (2), Semih (2), Abdullah ve Mahmut’un golleriyle 6-2 mağlup etmeyi başardı. Çıktığı 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan ve topladığı 15 puanla namağlup liderliğini sürdüren Yıldırım Belediyespor U15 futbol takımının sonraki rakibi Bursa Yıldızıspor. 5 hafta sonunda 35 gol kaydeden Yıldırım Belediyespor, kalesinde 4 gol görerek ligin en golcü ekibi ünvanının da sahibi oldu.
Yıldırım Belediyespor U15 futbol takımı, ligdeki altıncı maçında 8 Eylül Perşembe günü saat 15.30’da Bursa Yıldızıspor’la Hürriyet sahasında karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.