Vakıf Bank Tarım Sohbetleri Karacabey’de devam etti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Tarım bankacılığı faaliyetleriyle Türkiye’de tarımın gelişimine katkı sağlayan VakıfBank, kurduğu Çiftçi Akademisi’yle çiftçilere eğitim desteği veriyor.Bu amaçla Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen tarım sohbetlerinin yenisi Bursa Karacabey Ziraat Odası’nda gerçekleştirilirken tarımda dijitalleşme konusu ele alındı.

VakıfBank, bankacılık hizmetlerinin yanı sıra Türkiye’de tarım sektörünün gelişimine de katkı sağlıyor. Bu amaçla 2014 yılında organizasyon yapısını güncelleyerek tarım bankacılığı faaliyetlerine devam eden VakıfBank, Çiftçi Akademisi’yle de Türkiye’nin dört bir yanında tarım sohbetleri düzenliyor.

Bilgi ve tecrübe paylaşımını esas alan proje kapsamında son buluşma Bursa Karacabey Ziraat Odası’nda gerçekleştirildi. “Tarımda Dijitalleşme: Türkiye Tarımı için Fırsatlar” başlıklı sohbet toplantısının konuşmacı konuğu ise Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Profesörü Gökhan Özertan oldu. Etkinliğe Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey İlçe Tarım Müdürü Cemer Erken, Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, VakıfBank Marmara Bölge Müdürü Bilal Korkmaz, VakıfBank Tarım Bankacılığı Pazarlama ve Satış Koordinasyon Müdürü Yıldıray Çınar, VakıfBank Karacabey Şube Müdürü Uğur Bakanoğlu ve büyük ölçekte tarımsal üretim yapan 100’e yakın üretici katıldı.

VakıfBank Tarım Sohbetleri kapsamındaki etkinlikte,üreticilere küresel finans piyasalarındaki gelişmeler ve Türkiye ekonomisine etkileri, dünya tarımındaki gelişmeler ve Türkiye’ye etkileri, tarımda teknoloji ve dijitalleşmenin sunduğu çözümler, sürdürülebilir tarımsal üretim, çevresel riskler ve çiftçilerin alabileceği önlemler konularında bilgilendirme yapıldı.

Çiftçinin yanındaki güç olmaya devam ediyor

Bitkisel üretimden süt-besi hayvancılığına, kanatlı hayvancılıktan arıcılığa ve su ürünleri yetiştiriciliğine kadar birçok alanda tarıma destek olan VakıfBank, geliştirdiği inovatif ürünlerle çiftçilerin her türlü ihtiyacını karşılıyor. VakıfBank, tarım bankacılığı kapsamında 7 yıla kadar vadeli ve hasatta ödemeli yatırım kredileri, kısa vadeli ihtiyaçlara yönelik işletme kredileri, 6 aya kadar faizsiz dönemli ve hasatta ödemeli TarımKart, VakıfBank Mobil’den ücretsiz havale, EFT ve daha birçok avantajlı bankacılık hizmeti sunuyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.