TÜYAP 15. BURSA KİTAP FUARI bugün açıldı.

BURSA ARENA / Haber Merkezi

TÜYAP tarafından organize edilerek bu sene 15'incisi gerçekleştirilen BURSA KİTAP FUARI ile birlikte BURSA 13. EĞİTİM FUARI Buttim'deki TÜYAP Fuar alanında açıldı..

Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Gazeteci Yazar Doğan Hızlan'ın da birer konuşma yaptıkları açılış törenine başta Valilik, AKP Milletvekili Efkan Ala, CHP Milletvekili Ceyhun İrgil, BTSO, Belediyeler, Milli Eğitim Müdürlüğü, Uludağ Üniversitesi olmak üzere kamu kuruluşları ve sivil toplum örgüt temsilcileri katıldılar. Ziyaretçiler tarafından daha ilk gününde yoğun ilgi gören bu fuar sürecinde 80'in üzerinde imza günü, söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinin proğramlandığı öğrenildi. Bu etkinlikler nedeniyle Doğan Hızlan, Deniz Kavukçuoğlu, Gülten Dayıoğlu, Canan Tan, Cemil Kavukçu, Türkan Şoray, Murathan Mungan, Ayşe Kulin, Hasan Ali Toptaş, Canan Karatay, Üstün Dökmen, Doğan Cüceloğlu, Zafer Algöz, İlber Ortaylı, İrfan Değirmenci, Haydar Ergülen, Mazhar Alanson, Can Yılmaz, Ahmet Şimşirgil, Sinan Meydan, Zeynep Turan, İbrahim Kaboğlu, İsmail Saymaz, Nihat Sırdar, Kahraman Tazeoğlu, Aret Vartanyan ve Nuray Sayarı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda yazarın okurlarıyla buluşması beklenilmektedir.   

300'ün üzerinde yayınevinin katıldığı Fuar 26.03.2017 gününe kadar açık kalacak ve vatandaşlara ücretsiz giriş olarak faaliyet gösterecek.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.