Türk Metal Sendikası trafik kazasında kaybedilen 7 bayan işçisi için mevlütler okuttu.

BURSA ARENA / Haber Merkezi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Ankara'daki "Kadın İşçileri 22. Büyük Kurultayı" etkinliği için Ankara’ya  konvoy halinde giden Türk Metal Sendikası bayan işçilerini taşıyan otobüsün, İnegöl ilçesinde yaptığı elim kaza sonucu 7 bayan işçi hayatını kaybetmiş idi..

Türk Metal Sendikası Gemlik Şube Başkanı Kemal Durmaz ile bugün yaptığımız görüşmede; "Üzüntümüz azalmıyor, hergün daha da artıyor. Kazada kaybettiğimiz kardeşlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz.. Bugün mübarek Cuma günü vesilesiyle her cenazenin kaldırıldığı Camiide ayrı ayrı okuttuğumuz mevlüt ve tilaveti Allah kabul eylesin. Trafik kazasında kaybettiğimiz 7 kardeşimizin mekanları Cennet olsun; Tüm Bursalı Hemşehrilerimize, işçilerimize ve dostlarımıza teşekkür ederiz.. Başta aileleri olmak üzere tüm Türk Metal Sendikası camiasına ve işçilerimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum " Dedi.

Sendikanın bugün Cuma namazı öncesi 7 ayrı yerde mevlid okutturduğu Camiler şunlardır;  
 

GÜLEYDAN SEZER için; 
Gülbahçe Mah. 
Yenidoğan Camii,   

ELVAN MUTLU için;
Yunusemre Mah. Hacı Hatip Camii, 

ÖZLEM İNAN için;
Ataevler Cemevi,

FATMA HACIOĞULLARI için;
Yeni Karaman Mah. Baysal Camii,  

LEYLA ÇİÇEK için;
Güzelyalı Durağan Camii,

MEYSE KESKİN için; Balıkesir
Manyas Çakıca Köyü Camii,  

LEYLA YALÇIN için; 
Kemerçeşme Mah.
Pancarlık Camii, 




 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.