Tenis tutkunları Bursa'da buluşuyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği organizasyonlarla tenis tutkunlarını Bursa’da bir araya getirmeye devam ediyor. Son olarak 23-28 Temmuz tarihlerinde 8-9-10 Yaş Yaz Kupası’na ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi, bu kez de hafta içi turnuvasıyla farklı şehirlerden onlarca minik tenisçiyi Bursa’da ağırlamaya hazırlanıyor.

12 ay boyunca farklı yaş gruplarında turnuvalar düzenleyerek Bursa’yı ‘tenisin merkezi’ haline getiren Büyükşehir Belediyesi, 13-16 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek 8-9-10 Yaş Hafta İçi Turnuvası ile onlarca minik sporcuyu Bursa’da misafir edecek. Hüdavendigar Kent Parkı’nda 3 farklı kortta yapılacak turnuvaya, başta Bursa olmak üzere çevre ve uzak illerden çok sayıda sporcu katılacak. Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet takviminde de yer alan etkinlikte, dereceye girenler madalya ile ödüllendirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.