"Taşların Hakanı"  vefatının 7. yılında rahmetle anıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Sevenleri tarafından “TAŞLARIN HAKANI” olarak isimlendirilen ve 06 Ağustos 2013 günü geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden bilim adamı ve araştırmacı – yazar SERVET SOMUNCUOĞLU, vefatının 7. yılında Bursa İncirli Kültür Merkezi'nde yapılan nezih bir proğramla anıldı.

Sanatçı Bünyamin Aksungur’un sunuculuğunu yaptığı proğramda, merhum Servet Somuncuoğlu’nun yakın arkadaşları olan Prof Dr Ahmet Taşağıl, Yusuf Yılmaz Araç ve Yasin Cemal Galata birer duygulu konuşma yaptılar. Somuncuoğlu ile anılarından, Onun şahsiyetinden ve bıraktığı eserlerinden bahsettiler.

Bünyamin Aksungur’un söylediği milli türküler de gecenin akışına renk kattı.

Servet Somuncuoğlu’nun aile efradı, arkadaş ve dostlarından oluşan yoğun bir kalabalıkla gerçekleşen gecede, Bursa’nın tanınmış simalarından yazarlar İbrahim Okur, M. Metin Kaplan, Dr. Hüseyin H. Serdar, Hüsamettin Taşdemir, Eski Kamu-Sen Bölge Başkanı Selçuk Türkoğlu,  İYİ Parti Bursa İl Kurucuları ile G.İ.K Üyelerinden Hasan Toktaş ve Yüksel Yılmaz ile çok sayıda il ve ilçe yöneticileri dikkat çeken isimler oldu.

BURSA ARENA E'Gazete, merhum Servet Somuncuoğlu'na rahmet, aile ve sevenlerine sabırlar diler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.