Renault Grubu’ndan Fiat-Chrysler’in kararına yönelik açıklama

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Boulogne-Billancourt, 6 Haziran, 2019Groupe Renault, FCA’nın (Fiat Chrysler Automobiles) teklifini derinlemesine değerlendirme imkânı bulamadığından dolayı hayal kırıklığı içinde olduğunu ifade etti.

Groupe Renault tarafından yapılan açıklamada, FCA’dan gelen teklifin, Renault ve İttifak’ın (Renault Grubu’nun Nissan ve Mitsubishi ile olan birliği) çekiciliğinin bir göstergesi olduğu vurgulandı. Açıklamada ayrıca, “Nissan’ın bu konudaki yapıcı tavrından duyduğumuz mutluluğu belirtir, FCA’ya gösterdiği çaba ve Renault Yönetim Kurulu üyelerine güvenlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu doğru zamanlı önerinin, endüstriyel olarak çok uygun hem de finansal açıdan çekici, Avrupa merkezli bir global otomotiv devi yaratacağı aşikâr bir çaba olduğunu düşünüyoruz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.