Prof Dr Üstün Dökmen İnegöl'den seslendi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ünlü psikolog, yazar ve televizyon programcısı Prof. Dr. Üstün Dökmen, İnegöl AVM'de katıldığı söyleşide; var olmak, gelişmek, uzlaşmak, bireysel gelişim ve empati kavramlarını ilgi çekici hikaye ve örneklerle anlattı.

Prof. Dr. Üstün Dökmen çok özel bir söyleşi ile İnegöl AVM’de ziyaretçilerle buluştu.

Yoğun katılımla gerçekleşen keyifli sunumda Dökmen; “Gelişmek gerekli mi? En iyiler niçin geriler? Yarına kalmak için 4-A formülü nedir? Varoluşun temelleri nedir? gibi soruların yanıtlarını ve gelişime direnmek, var olmak, gelişmek, uzlaşmak, bireysel gelişim ve empati kavramlarını anlattığı ilgi çekici hikaye ve örneklerle katılımcılara aktardı.

Toplumda kadın ve erkeğe eşit rol biçilmesinin önemine ve toplumu ne kadar ileriye taşıyacağına dikkat çeken Dökmen, “Unutmamalıyız ki kadın geri kalınca toplum geri kalır” dedi. Söyleşi kapsamında Dökmen, dinleyicilerden gelen soruları da yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.