Osmangazi'de Zabıtadan Aralıksız Denetim

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Koronavirüs salgınına karşı tedbirleri üst seviyede tutan Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı süresince uygulanan sokağa çıkma yasağında da denetimlerini sürdürdü. Ekipler, son 10 günde işyerleri ve pazar alanları olmak üzere toplam 464 noktada denetim gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirler kapsamında dezenfekte ve sosyal destek çalışmalarını aralıksız sürdürürken zabıta ekipleri de vatandaşların sağlığı için denetimlerine devam ediyor. Ekipler, 18-27 Mayıs tarihleri arasında 371 işyeri, 93 pazar alanı olmak üzere toplam 464 noktada denetim yaptı. Denetimler kapsamında marketlerin aynı anda içeriye aldığı müşteri sayısına, sosyal mesafe kuralına uyulup uyulmadığı gibi konulara dikkat edildi. Ayrıca,  market ve işyerlerinde hijyen ve ürünlerin fiyatı ile ilgili etiket denetimleri de yapıldı.

Zabıta ekipleri, Osmangazi genelinde kurulan pazar alanlarındaki denetimlere de ara vermiyor. Ekipler, alışverişe gelen vatandaşlara maske ve dezenfektan hizmeti sunarken, pazar alanlarında sosyal mesafeye dikkat edilmesine özen gösteriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.