Nilüfer’in 29. kardeş kenti Bayramiç oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyesi, Çanakkale’nin Bayramiç Belediyesi’yle kardeş kent oldu. Protokolle birlikte her iki kent arasında sosyal, kültürel ve sportif alanda iş birliği yapılarak, ortak projeler yürütülmesi hedefleniyor.

Nilüfer Belediyesi ile Çanakkale’nin Bayramiç Belediyesi arasında “kardeş kent” protokolü imzalandı. Halk Evi’nde düzenlenen törende Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, kardeş kent protokolüne imza koydu. Her iki kent arasında sosyal, kültürel ve sportif alanda iş birliği yapılması amaçlanan protokolle birlikte, ortak projeler yürütülmesi de hedefleniyor. Kardeş kent ilişkilerine büyük önem verdiklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer’in Türkiye’de 12, yurt dışında da 17 kardeş kenti olduğunu belirtti. Erdem, “Yurt içi ve yurt dışındaki kardeş kentlerimizle iyi ilişkiler kuruyoruz. Deneyim paylaşımı ve ortak çalışmalar yürüterek, kardeşlik bağlarımızı güçlü tutuyoruz. İnanıyorum ki Bayramiç Belediyesi’yle de ilişkilerimizi her geçen gün daha da güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e teşekkür eden Bayramiç Belediyesi Başkanı Mert Uygun da, her iki kentin kardeş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.