Nilüfer’de erzak desteği hafta sonunda da devam ediyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanan hafta sonunda da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi ekipleri, hem vatandaşların ekmek ve ilaç gibi ihtiyaçlarını evlerine ulaştırıyor hem de ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtmaya devam ediyor.

Nilüfer Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle, hafta sonunda uygulanan iki günlük sokağa çıkma yasağında vatandaşların zor durumda kalmaması için görev başında.

Belediye görevli ekipleri, 444 16 03 numaralı çağrı merkezini arayarak ekmek ve ilaç gibi ihtiyaçlarını ileten vatandaşlara bu ihtiyaçlarını ulaştırıyor.

Erzak yardımları, Sosyal Destek Vefa Grubu veya muhtarlar aracılığıyla talepte bulunanlar ile Nilüfer Belediyesi’ne ulaşarak yardım isteyen ihtiyaç sahiplerine yapılıyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, her zaman halkın yanında olmak için gayret ettiklerini ifade ederek, “Sokağa çıkma yasağı süresince de vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Bu süreçte çok zor durumda kalanlar var. Ama biz Nilüfer Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için gayret edeceğiz. Zor günler yaşadığımız bu süreçte, vatandaşlarımıza elimizden geleni yapacağız. Halkımız lütfen uyarılara kulak versin ve zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.