Nilüfer'de halka hijyen paketi dağıtılıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyesi Koronavirüs salgınına karşı vatandaşlara hijyenik el sıvısı, maske, sabun ve eldivenden oluşan paketleri dağıttı. Vatandaşlara ayrıca Koronavirüs salgını ile ilgili almaları gereken önlemlere ilişkin broşürler de verilerek kurallara uymaları istendi.

Nilüfer Belediyesi, vatandaşların Koronavirüs salgınına karşı tedbirli olmaları için her türlü desteği sürdürüyor. Bu kapsamda Nilüfer Belediyesi, vatandaşların önlem olarak kullanacağı malzemelerden oluşan paketleri kentin yoğun olabilecek noktalarında dağıttı.

İçinde cerrahi maske, eldiven, alkol bazlı hijyenik el sıvısı ve sabun bulunan paketler önce hazırlandı ardından da vatandaşlara verildi.

Paketleri, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Sibel Özer ile Adem Vural, zabıta ekipleri ile birlikte Bursaray istasyonları, market önleri ve pazarlarda dağıttı. Vatandaşlara ayrıca Koronavirüs salgını ile ilgili bilgilendirici broşürler de verilerek, uymaları gereken kurallara dikkat çekildi.

Vatandaşlar belediyenin yaptığı bu hizmetten memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özer de Nilüfer’de halkın salgından korunması için her türlü tedbiri aldıklarını belirtti. Özer, “Dağıttığımız bu paketlerde yer alan malzemeler kalabalık ortamlara girmek zorunda kalan vatandaşlarımızın bir süre de olsa ihtiyacını karşılayacak nitelikte. Herkesin salgınla mücadele konusunda hassasiyetini bekliyoruz. Ama öncelikle herkese evlerinde kalmaları çağrısında bulunuyoruz. Vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını rica ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.