Mudanya sahilinde seyyar satıcı operasyonu

BURSA ARENA / haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Mudanya Belediyesi zabıta ekiplerinin de destek verdiği bir operasyonla Mudanya sahil bandında seyyar satıcılara ve kaldırım işgallerine yönelik operasyon yaptı.

Bursa’nın denize açılan kapılarından biri olan ve özellikle yaz aylarında hem Bursalıların hem de çevre illerden gelen vatandaşların akınına uğrayan Mudanya’da son zamanlarda sahil bandındaki kaldırım işgalleri ve seyyar satıcılara yönelik şikayetlerin artması üzerine Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri devreye girdi. Öncelikle Güzelyalı İDO iskelesinden Mudanya Mütareke Binası’na kadar olan tüm sahil bandındaki esnaf kaldırım işgallerinin kaldırılması, seyyar satıcılar ise bölgeden uzaklaşmaları konusunda uyarıldı. Bölge esnafına 3 gün süre verilirken, sürenin dolmasının ardından ise Mudanya Belediyesi Zabıta ekiplerinin de desteğiyle sahil bandında operasyon yapıldı. Esnafın büyük bir bölümünün uyarıları dikkate alıp, duyarlı davranarak işgallere son verdiği görülürken, kaldırım işgalini sürdüren esnaflar ve seyyar satıcıların ürünlerine ise el konuldu. Toplanan yaklaşık 11 kamyonet malzeme Mudanya Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesine teslim edildi.

Uyarıların ardından duyarlı davranıp, kaldırım işgaline son veren esnafa teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ilçe belediyeleri ile koordineli bir şekilde denetim ve operasyonların Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahillerinde devam edeceğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.