Meral Akşener Bursa'da;  Çarşı Esnafını gezdi ve dertlerini dinledi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İYİ Parti Genel Merkezi'nin “Türkiye’nin tüm ilçelerini gezme projesi” kapsamında Genel Başkanı Meral Akşener Bursa'ya geldi. Kestel, Gürsu, Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer bölgelerini dolaşarak esnaf ve çalışanları ziyaret eden Akşener, "Bursalı esnafı, işçileri, EYT'lileri dinledim. Onların dertlerini ağalar duysun diye Salı günkü toplantımızda açıklayacağım" dedi.  

Akşener, ilçe ilçe gezerek vatandaşın sorununu kamuoyuna taşıyacaklarını ve bu şekilde ülkenin gerçek gündemini oluşturacaklarını da söyledi.

Bu halk ziyaretinde Akşener'e, İYİ Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kamil Erozan ile İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı, İl ve İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve Nilüfer Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Bozbey refakat ettiler.  

Akşener, Bursa'da elektrik ve doğalgaz faturasının çok yüksek, diğer şehirlere göre suyun çok pahalı olduğunu, tüm bunları insanların ödemekte zorluk çektiğini, en yüksek emekli maaşının 2 bin 200 lira olduğunu söyleyerek, "Yapmamız gereken şey bundan sonra halkın gerçek gündemini kamuoyunda canlı tutmaktır. Seçmen bizim velinimetimizdir" diye seslendi. 

.

Partisinin Kestel, Yıldırım, Osmangazi ve  Nilüfer İlçe Örgütlerini de ziyaret eden  Akşener, buralarda yaptığı konuşmalarda, "Ekonominin patronu güvendir. Tek adam rejiminden vazgeçmeliyiz. Adaletsizlik milleti yorar. Özellikle gencin devlete olan güvenini ortadan kaldırır. En önemli beka gencin devletine olan güvenidir inancıdır. Damat beyle başlayan süreç var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendim. 'Kur bir şirket batıracaksa o şirketi batırsın, milletin hazinesini batırmasın' dedim. Dış politika da yerlerde sürünüyor. Kişisel ilişkilerle dış politika olmaz. Dış politika ilkelerle yürütülür. Tek adam sisteminden vazgeçmemiz gerekiyor. Türkiye iyi yönetilemiyor" dedi.

Akşener devamla, "Suriyeli göçmenlerin geri gönderilmesi gerektiğini düşünüyoruz, tabiki can güvenlikleri sağlanarak çünkü her kişi kendi ülkesinde hür ve rahattır. Geri gönderelim dememiz elimizde sopayla ülkeden insan kovmak demek değil. Türkiye'yi 2001 yılından beri hendek haline çevirdiler, ben o zaman Dış İşleri Bakanlığı tarafından Avrupa Parlementosu'na gönderilmiştim ve alınacak kararı sektirmiştik, ama şimdi bu arkadaşlar kapıları açtılar ve gelinen nokta bildiğiniz gibi. Gelenlerin rakamı bile belli değil, harcanan para belli değil" dedi.

Kanal İstanbul Projesi'ne de değinen Akşener "Gelin depreme hazırlık için seferberlik ilan edelim. İstanbul'un çürük binalarını önce bir düzeltelim. Ondan sonra fantastik projeleri konuşalım" şeklinde konuşmasını sürdürdü.

Meral Akşener'in Bursa'da iki gün ziyaretlerini sürdüreceği, İYİ Parti Milletvekilleri ve diğer Genel Merkez Yöneticilerinin de tüm Türkiye'yi gezip, vatandaşın güncel dertlerini dinleyecekleri ve sürekli olarak gündeme getirecekleri öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler:
Meral Akşenerİyi Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ESRA MİNE 4 yıl önce

BAŞTA SAYIN GENEL BAŞAKNIMIZA YÖNETİM KURULUNA PARTİ YÖNETIMINE TÜM İL İLÇE TEŞKILATLARINA VE TÜM ÜYELERIMIZE SELAMLAR SAYGILAR.LÜTFEN BU MESJIMI DIKKATE ALIN SAYIN GENEL BAŞKANIMIZI ÜZMEYIN YÜCELTMEYE BAKIN.SAYGILARIMLA