Koray Aydın Bursa'da coşkuyla karşılandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İYİ Parti Teşkilat İşleri Başkanı Koray Aydın ve Uluslararası İlişkiler Başkanı Ahmet Erozan Bursa İl Teşkilatı'nın düzenlediği "Üye Katılım Töreni " ve "Parti içi Eğitim Toplantısı" nedeniyle Bursa'ya geldiler.

Nilüfer Plaza 16 Salonunda yapılan toplantıda Koray Aydın ve Ahmet Erozan, İyi Parti Üyelerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandılar. Toplantıya ayrıca partinin G.İ.K. Üyeleri Hasan Toktaş ve Yüksel Yılmaz ile Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av Ayşegül Özyiğit Gül de katıldılar. 

Koray Aydın yaptığı konuşmada, "Araştırmalar bize şunu gösterdi. İYİ Parti, oy geçişkenliği ve zenginliği açısından tüm partilerden oy alabilen bir parti haline dönüşmüş vaziyette. Özellikler her partiden küskün, dargın, umudunu kesmiş ve yeni parti içerisinde olan insanların her kesiminden partimize bir akış olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Son 1 ayda üyeleri analiz ettiğimizde şunu gördük. Partimize en çok katılım AK Parti'den, daha sonra MHP'den, üçüncü sırada da CHP'den oldu. Bu oy geçirgenliğinin hızlı bir şekilde artması ve organize bir çabaya dönüştürülmesi için bu tür faaliyetleri yapacağız. " dedi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımlara değinen Aydın, bu konuda şunları söyledi;  “Bu kadar ağır sözlerin altında böyle bir anlaşmanın yapılıyor olmasının hangi sonuçlar doğuracağını işte bu gelişen olaylarla daha iyi değerlendirme imkanı bulacağız. Adamlar her tarafta Türkiye’ye çeşitli mahkemeler de açtılar, toplum bunları pek görmedi ya da görmemezlikten geldi. Ülkenin Cumhurbaşkanına, ailesine ve evlatlarına mali durumlarıyla ilgili açılmış olan bir davanın acaba bu iş üzerinde ne kadar tesiri vardır diye herkesin kafasında soru işaretleri var, benim de var. Bu işte zaafı bile olsa, yanlış yapıyorsa bile  Cumhurbaşkanının bu teslimiyet içine girmemesi, ne olursa olsun Türk milletinin bütün fertlerinin Türkiye’nin menfaati söz konusu olduğunda ülkesinin ve ordunun yanında yer alacağını bilmesinde büyük fayda olduğunu düşünüyoruz.”

Parti tabanlarının kalıcı bir hale geldiğine vurgu yapan Aydın, “Bütün araştırmalar bunu gösteriyor. Araştırmaların teyit etmesi bizim açımızdan çok önemli oldu. 25 Ekim’de 2 yıllık olacağız, bu kadar sürede partinin zemininin oluşturulup, bunun kalıcı bir hale dönüştürülmesi Türk siyasi hayatında pek olmuş, başarılabilmiş bir konu değildi. İYİ Parti, oy geçişkenliği ve zenginliği açısında bütün partilerden oy alabilen bir parti haline dönüşmüş vaziyette. Özellikle her partiden küskün, dargın, umudunu kesmiş, yeni parti arayışları içerisinde olan insanların her kesimden partimize bir akışı olduğunu gözlemleyebiliyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Konuşmaların ardından İyi Parti'ye kayıt için gelen kalabalık bir grup vatandaşa rozet takma töreni yapıldı.

Partinin Bursa İl ve Nilüfer İlçe Teşkilatları ile Fomara Meydanı Üye Kayıt Standı'nı da ziyaret eden Aydın ve Erozan'ın, devamında Eskişehir Teşkilatını ziyaret edeceği de öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler:
Koray AydınAhmet Erozan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.