Kayahan üyeleri sandığa çağırdı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası Genel Kurulu öncesi üyeleriyle bir araya gelen Başkan C. Yaşar Kayahan, “Türkiye artık yüzünü üretime, üretene, kaliteye ve eğitime çevirmelidir” dedi.

Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası Başkanı Cemal Yaşar Kayahan, oda seçimlerinin düzenleneceği Genel Kurul öncesinde üyeleriyle Hayat Lokantası’nda bir araya geldi. Toplantıya Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak’ın yanı sıra çok sayıda oda başkanı ve Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası Üyeleri katıldı.

Marangozluk mesleğine gönül veren ve uzun yıllar bu meslekte hizmet veren üyelere plaketlerinin verildiği toplantıda Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası Başkanı C. Yaşar Kayahan, seçimli genel kurulda tüm üyelerden oy kullanmalarını istedi. Kayahan, “Esnaf ve Sanatkarlar, her türlü destek verildiğinde çalışıp, üretip, kazanan, kazandıran aynı zamanda istihdam yaratabilen bir toplumdur. Çünkü biz ahilik kültürü ile yetişmiş insanlarız. Ahilik halka dönük bir düzendir. Kendi nefsini hiçbir zaman diğerinden üstün tutmayan ahi kişi mutluluğun payını halka hizmet edip yararlı olmakta arar. Esnaf temsilcileri olarak, çözümün üretimden ve eğitimden geçtiğine inanmaktayız. Türkiye artık yüzünü üretime, üretene, kaliteye ve eğitime çevirmelidir. Bir sanat dalı olan mesleğimizi yaşatmaya ve gelecek yıllara taşıyıp yok olmaması için elimizden gelenin en iyisini yapma çabası içindeyiz. Odamızın gerçekleştireceği seçimlerin ardında da aynı çabayla üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan da “Genel kurullarımız bu anlamda çok önemli. Bu toplantılardaki maksadımız birbirimizi daha sıkı şekilde yürek yüreğe olmak anlamına geliyor. Bu organizasyonu düzenleyen Yaşar Kayahan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak da “Esnafa, sanatkara hizmet etmek ibadet kadar kutsaldır” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Toplantının sonunda uzun yıllar marangozluk mesleğine emek veren üyelere plaketleri verildi. Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası’nın Genel Kurulu 28 Şubat Çarşamba günü saat 14:00’da Küçük Sanayi Sitesi BESOB İşletmelerüstü Eğitim Merkezi’nde yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.