İznik Belediye personeline uyuşturucu ile mücadele eğitimi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İçişleri Bakanlığı’nın uyuşturucu ile mücadele uygulama politikası kapsamında Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları, İznik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline Belediye Personeline  Narko Rehber eğitimi verdi. Polis memurları Mustafa Volkan Tahpur , İznik Belediyesi  Şehit Piyade Komando Çavuş Fehmi Barçın Gençlik ve Kültür Merkezi Toplantı  Salonu’nda düzenlenen eğitimde, Zabıta Müdürlüğü personeli ile belediyede görev yapan personele  “uyuşturucu madde ve özellikleri, madde bağımlılığı, bağımlılık yapan maddeler, madde bağımlıları ve sokak satıcıları nasıl tanınır” konularında bilgiler verdi.

Polis memuru Mustafa Volkan Tahpur, polisiye tedbirlerle bir yere kadar uyuşturucu ile mücadele edildiğini belirterek, zabıtalar, Temizlik görevlileri ve güvenlik görevlileri gibi sokakta vatandaşlarla birebir teması olan belediye personelinin de uyuşturucu ile mücadelede katkısının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. TAHPUR, “Narkotik suçlarla daha etkin mücadele edilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Narko mobil  WhatsApp ihbar hattı’ kuruldu. WhatsApp ile vatandaşlarımızın narkotik suçlarla mücadele aşamasında, suçun işlenmesi sırası ve öncesinde metin, görüntü, video ile konumu anlık olarak bizimle paylaşması, narkotik suçların engellenmesinde etkin olacaktır. Narkotik suçlarla mücadeleyi genele yaymak amacıyla oluşturulan “0552 155 16 16″ hattı 24 saat aktif halde vatandaşların hizmetinde olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.