İyi Parti Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz, M.Kemalpaşa İlçe Teşkilatı Toplantısında Kalp Krizi Geçirdi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İYİ Parti Bursa Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz, partisinin Mustafakemalpaşa İlçe Teşkilatının açılış ve tanıtım toplantısında etkili bir konuşma yaparak yoğun ilgi ve alkış aldı. Konuşmasını yaptıktan sonra yerine henüz oturmuş iken birden fenalaştı. Yanında bulunan Bursa İl yöneticilerinden Dr Yahya Bahadır tarafından ilk müdahalesi yapılan Yılmaz'ın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı ve derhal ilçe devlet hastanesine intikal ettirildi.

Buradan da Bursa'ya yetiştirilmesi gerektiğinin bildirilmesi üzerine ambulans ve arkadaşlarının refakatiyle Bursa Çekirge Kalp Aritmi Hastanesine getirilerek yoğun bakıma alındı. Müdahale neticesinde sağ ana koroner damarında tıkanıklık nedeniyle anjio yapılarak hayati risk bertaraf edilmiş oldu.

Başkan Yüksel Yılmaz'ın sağlığına kavuştuğu ancak birkaç gün hastanede kontrol altında dinlenmesi gerektiğinin bildirilmesi üzerine; gerek rahatsızlığı esnasında gerekse hastane önündeki bekleyişleriyle yüzlerce dava arkadaşlarının saatler boyunca süren merak ve üzüntüleri sona erdi ve yerini bir sevinç havası aldı. Zira Başkanları kalp krizinin hayati riski giderilmiş ve sağlığına birkaç gün içerisinde kavuşacağı bildirilmiş idi.

BURSA ARENA Gazetesi olarak Sayın Yüksel YILMAZ'a geçmiş olsun diyor; Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.