İyi Parti Bursa'da şaşırtıcı bir hızla büyüyor !

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İyi Parti Bursa'da ilçe teşkilatlanma ve kongre çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Son bir ay içerisinde Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, M. Kemalpaşa, Nilüfer, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım ilçe kongrelerini tamalayan İyi Parti Bursa İl Teşkilatı, Bursa kamu oyu ve basını tarafından takdirle izlenmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu bu gerçekleşen kongreler kervanına Mudanya'da dahil oldu.

04.03.2018 Pazar günü Uğur Mumcu Kültür Merkezinde yapılan Mudanya İlçe Kongresi, Mudanyalılardan yoğun ilgi gördü ve iştirakçiler salona sığmadılar. Bursa'nın tanınmış siyasetçilerinde İyi Parti Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz, kongrede yaptığı konuşmasıyla yine katılımcılarda heyecan yarattı.

AKP Hükümetinin 3Y diye adlandırdığı yani "Yasaklar, Yoksulluk, Yolsuzluk" ile  mücadele edeceğim diye vaadlerde bulunarak iktidara geldiği; ancak bu geçen sürede yasakların daha da yaygınlaştığı, yoksullukların eziciliğinin sürekli arttığı ve yolsuzlukların da para sayma makinalarıyla aktarılan dolarlar boyutlarıyla devlette yaygınlaştığından basederek; "..tüm bunları kabul etmiyoruz, muhalefetin de çözüm yerine çözümsüzlükle yaklaştıklarını görüyoruz. İyi Parti, çekilen bu sıkıntılara son vermek, ülkeyi tek adam vesayetinden kurtarmak, toplumu birleştirmek ve yeniden umutların yeşermesi için, ülke imkanlarının tüm vatandaşlara eşit dağıtılması, adalet ve hakkaniyetin tesisi için kurulmuştur.." Dedi. 

Ülkemizin bu yönetimden nasıl kurtulacağından ve parti olarak cesaret ve azimle yola çıktıklarından da bahseden Yılmaz'ın konuşması katılımcılardan yoğun ilgi  gördü ve ayakta alkışlandı. Yine kürsüye davet edilen Mudanya Kurucu İlçe Başkanı Fehim Çaptık da yaptığı samimi ve heyecanlı konuşmasıyla alkış aldı. Genç yaşta olması ve efendi duruşuyla takdir toplayan Fehim Çaptık, Mudanya İlçe Başkanlığına aday oldu.

Yapılan seçimler sonucunda Fehim Çaptık ve görev arkadaşları İyi Parti Mudanya Teşkilatı olarak görev aldılar.

İyi Parti Bursa İl Teşkilatı 1. Olağan Kongresi'nin de 11.03.2018 Pazar günü saat 13.00'te Bursa Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacağı öğrenilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.