İnegöl Özel Devrim Kosova ilköğretim Okulu Şair ve Yazarlarla buluştu !

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Geleceğin ruhunu inşaa eden Kosova Eğitim Kurumları İnegöl yerleşkesi (Özel Devrim KOSOVA ilköğretim Okulu), geleneksel hale getirdiği "Kitap Günleri" kapsamında Şair ve Yazarları çocuklarla buluşturdu.

Kurucu ismini öğretmen Devrim KOSOVA'dan alan Özel Devrim Kosova İlköğretim Okulu, Bursa'nın şirin ilçesi İnegöl'de 35 dönüm arazi içerisine konumlandırılarak hem İnegöl ve hem de civarı ilçelere eğitim ve öğretim hizmetleri sağlıyor.

Mevcut 700 öğrencinin "örgün eğitim" gördüğü yerleşkede ağırlıklı ingilizce ve Almanca yabancı dil dersleri de veriliyor

Açık alanda doğa ile içiçe yaşayan çocuklar kısa sürede önemli başarılara imza atıyorlar.

İlk kitap heyecanı yaşayan Eğitimci Yazar Özer Yılmaz, Devrim Kosova ilköğretim okul müdürlüğünü aynı zamanda üstlenmiş bulunmakta.

Kitap Günleri kapsamında Eğitimci Yazar Feride İlgün, Eğitimci Yazar Öznur Çolakoğlu, Eğitimci Yazar Songül A. Yılmaz, Yazar Zeki Baştürk, BURSA ARENA Köşe Yazarı Toğan Kuter Eren ile BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği Bursa Temsilcisi) ve aynı zamanda BURSA ARENA Sanat Editörü Şair Yazar Ferit Bilge Gültekin katılım sağladılar.

Öğrenci çocuklar tanınmış şair ve yazarlarla buluşmanın heyecanını yaşarlarken, şair ve yazarlar da çocuklarımıza kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı vermenin mutluluğunda idiler.

İşte bu güzel buluşmadan kareler;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.