Gürsu sınıf atlayacak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, nüfusu 100 binlere yaklaşan Gürsu'nun yakında skala atlayacağını ve Gürsu'ya yönelik planlamaları buna göre yaptıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Büyükşehir ortak akıl ile büyüyor” başlığıyla gerçekleştirilen ‘Muhtarlar Buluşması’ kapsamında Gürsulu muhtarlarla bir araya geldi. Gürsu Belediyesi Butik Otel'de düzenlenen toplantıya Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile Gürsu'nun merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı. Ev sahibi olarak toplantının açılış konuşmasını yapan Mustafa Işık, ilçelerine gösterdiği ilgi nedeniyle Başkan Aktaş'a teşekkür etti.

Lojistik üs

Konuşmasında Bursa'nın bulunduğu konum itibariyle önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise  "Bundan sonraki süreçte ise Bursa kesinlikle ve kesinlikle bulunduğu lokasyon itibariyle önemli bir lojistik üssü oluyor. Hızlı tren biraz gecikti ama inşallah hedeflenen tarih 2021.. Bitirildiğinde göreceksiniz, Bursa tam bir üretim üssü, tam bir çekim merkezi olacak. Biz bu sürece Bursa'yı nasıl daha sağlıklı hazırlarız onun planlamasını yapıyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Alinur AktaşBBBGürsu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.