Görme engelliler için İnegöl AVM’yi gezmek kolaylaştı.

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İNEGÖL AVM’DEN ENGELLERİ KALDIRAN UYGULAMA

İnegöl AVM, Turkcell’in görme engellilere yönelik geliştirdiği “Hayal Ortağım” uygulamasının yeni eklentisi “Yol Arkadaşım AVM” teknolojisini kullanmaya başladı. Uygulama sayesinde İnegöl AVM’ye gelen görme engelli ziyaretçiler, AVM içinde gitmek istedikleri noktalara yapılan sesli yönlendirmelere rahatlıkla ulaşabilecek.

Fiba Commercial Properties’in (FİBA CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM, Turkcell’in Young Guru Academy (YGA) ile birlikte görme engellilere yönelik hayata geçirdiği “Hayal Ortağım” uygulamasına eklenen “Yol Arkadaşım AVM” teknolojisini kullanmaya başladı.

Uygulama kapsamında İnegöl AVM’yi ziyaret eden görme engelli vatandaşlar, önünden geçtikleri mağazaların bilgisini sesli olarak alabilecek. AVM içinde gitmek istedikleri mağaza, asansör, danışma gibi noktalara yapılan sesli yönlendirmelere rahatlıkla ulaşabilecek.

Ücretsiz sunulan bu hizmetten faydalanmak için görme engellilerin App Store veya Google Play’den Hayal Ortağım uygulamasına üye olmaları yeterli. Akabinde uygulamadaki, Yol Arkadaşım Kategorisi’nden İnegöl AVM’nin menüsüne girerek AVM hakkındaki bilgilere erişim sağlaması gerekiyor.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties’in (FİBA CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye , Fiba Commercial Properties hakkında detaylara ise adresinden ulaşılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.