Ev ve süs hayvanları satıcıları eğitim alacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü, ev ve süs hayvanları satışı yapanlar için eğitim düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde ev ve süs hayvanları satışı yapanlar için düzenlenen eğitim, 28 ve 29 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olup, eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları verilecek. Ayrıca hayvanların bakımı, beslenmesi ve korunmasına gönül vermiş Bursa’daki hayvanseverler de kursa katılıp aldıkları eğitim ve sahip olacakları belgeyle yerel sınırlar dahilinde hayvan hakları konusundaki çalışmalarda yetki sahibi olabilecekler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde düzenlenecek eğitime yüksek katılım sağlanması bekleniyor. Eğitime katılmak isteyenler, 24 Mart Cuma gününe kadar (0224)2488870 numaralı telefona müracaat edebilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.