Dünya Su Günü’nde vatandaşlara su ikramı

Osmangazi Belediyesi, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla vatandaşlara su dağıttı.

Osmangazi Belediyesi, 22 Mart Dünya Su Günü’nü kutladı. Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Çarşamba Pazarpark’ta bulunan esnaf ve vatandaşlara su dağıtıldı. Hayatın kaynağı olan suyun verimli kullanılmasına ve azalan su kaynaklarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara su ikram edilerek, su bilinci oluşturulması, su tüketilmesinde ve atık suyun arıtılması ile bertaraf edilmesinin doğanın korunmasındaki önemi konularında bilgiler verildi.

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner ve belediye personelinin katıldığı etkinlik, vatandaşlar tarafından da takdir gördü. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner, suyun hayatımızdaki önemine vurgu yaparak, “Sahip olduğumuz su kaynaklarını en iyi şekilde kullanmak hepimizin en önde gelen görevleri arasında olmalıdır. Gelecekte bir damla suyun hesabını yapmak zorunda kalmamak için elimizdeki su kaynaklarını tasarruflu kullanmalıyız. Osmangazi Belediyesi olarak suyun en verimli şekilde kullanılmasına dikkat çekmek istedik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.