Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Emekli Uzmanı Yıldırım Timur BURSA ARENA Ailesi köşe yazarları arasına katıldı.

     Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Emekli Uzmanı Yıldırım Timur BURSA ARENA Ailesi köşe yazarları arasına katıldı.

     Halen Bursa Mahkemelerinin uzman Bilirkişisi olarak devlet hizmetlerini sürdüren Yıldırım TİMUR, SGK mevzuatı, işçi-işveren ilişkileri, emeklilik ve emeklilerin sorunları, işten çıkarılma ve sonuçları gibi konularda uzman görüşlerini toplumla paylaşmak üzere gazetemizin "köşe yazarı" olarak sizlerle birlikte olacak.. Yazarımıza iş hayatına ilişkin tüm sorunlarınızı iletebilecek, en isabetli yanıtları alabileceksiniz.

     Bursa / Mudanya'da ikamet eden Yıldırım Timur, devlet emrinde SGK Baş Müfettişi, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı, Müsteşar Yardımcısı gibi görevlerde bulunmuş ve en son Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Uzmanlığı görevinden emekli olmuştur.

     BURSA ARENA Ailesi olarak böyle değerli bir yazar kazanımı nedeniyle onur duymuş olup, yazarımıza başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet Yıldırım 8 yıl önce

...::: Sayın Timur ;.gerçekten de konu ile ilgili uzman görüşüne ihtiyaç vardı, ne iyi ettiniz de geldiniz...Hoş geldiniz...