CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyeleri Aday Adayı tanıtım toplantısı yapıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

CHP Bursa Yıldırım İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı tanıtım toplantısı Barış Manço Kültür Merkezinde 13.01.2019 tarihinde 13.00 - 17.30 saatleri arasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 

 Toplantıya, CHP Bursa Milletvekili ve aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Yıldırım Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Kuşoğlu, eski il başkanları Şadi Özdemir ve Zafer Yıldız katıldılar.

Gazetemiz köşe yazarlarından İsmail Tekin de Yıldırım Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığı müracaatı yaptığını ve yerel siyasette mücadele vermek istediğini beyan ederek toplantıya katılım göstermiştir.

İsmail Tekin'in bu toplantıdaki konuşma metnine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

www.bursaarena.com.tr/kursu-konusmalari-1-makale,2740.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.