CHP Bursa İl Başkan Yardımcısı İsmail Tekin; Gençleri CHP saflarına davet etti..

     CHP Bursa İl Örgütünün genç yöneticilerinden il başkan yardımcısı İsmail TEKİN; "Gençlerimizi CHP'de yer almaya ve birlikte mücadele etmeye çağırıyorum.." şeklinde gençlere seslendi.

     Gazetemizdeki bu haftaki köşe yazısında gençlere hitap eden Tekin ;
     "../..Şikayet etmek, umutsuzluğa kapılmak bizlere yakışmaz. O kadar fazla enerjiniz var ki; inanın düşündüğünüz her şeyi başarabilirsiniz. Şimdi hayatın içinde daha aktif olacağız. Arkadaşlar, nasıl yaşayacağımıza karar verenlerle yer değiştirme zamanımız geldi. Siyaset yapacaksınız, siyaset yapacağız. El ele, gönül gönüle,yan yana, omuz omuza siyaset yapacağız. Nasıl yaşayacağımıza biz karar vereceğiz, ne istediğimize biz karar vereceğiz. Önümüze seçenek sunulmasına, teste tabi bir hayat yaşamaya razı olmayacağız. Bizimle ilgili en iyi kararı biz verebiliriz. O yüzden risk alacağız ve siyaset yaparak, kendi geleceğimizi kendimiz belirleyeceğiz.
Nerede mi ?
90 yıllık çınar yeni filiz Cumhuriyet Halk Partisi'nde; yeni filizin adı, artık GENÇ filizdir. Sizlerle birlikte bu değişim bir anlam kazanacaktır.."
diyerek devam ve özetle;
"../..Sevgili kardeşlerim !   Haydi başlıyoruz, Cumhuriyet Halk Partisi 'ne üye olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi içinde sayısal olarak çoğunluk olacağız ve değişim bayrağını elimize alıp, uzun soluklu bir bayrak yarışı başlatacağız. Nasıl yaşamak istiyorsak, istediğimiz hayatı tesis edebilmek için icranın başında, yanında, yakınında olacağız.  Yönetilen değil, yöneten olacağız.      Kendi hayatını kendi yöneten, yönetmenler olacağız../.." Şeklinde açıklamalarda bulundu.

İsmail TEKİN'in bu çağrısının tamamı için aşağıdaki linke tıklayıp, köşesine ulaşabilirsiniz..; 

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>http://www.bursaarena.com.tr/sevgili-gencler-1-makale,141.html

Anahtar Kelimeler:
İsmail TEKİNCHP BursaCHP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.