Bursaspor’a ‘BÜYÜK’ destek

BURSA ARENA / haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, BUDO forma reklamını da içeren desteklerle, Bursaspor’a 5,5 milyon TL katkı sağlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursaspor Kulübü arasında gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan tarafından imzalandı.  

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve Bursaspor Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, “Şehrimizin en önemli değerlerinden biri olan Bursaspor’un geleceğine katkı sağlamak ve gücüne güç katmak adına bir araya geldik. Bursaspor, şehrimizle özdeşleşmiş, kentimizin sesi soluğu olmuş bir takımdır. Anadolu’nun her takımı şehri için değerlidir ama Bursaspor’un ayrı bir değeri ve önemi var. Bursaspor, bu duruşuyla sadece Bursalıların değil, birçok futbolseverlerin de takdirini kazanmış bir takımdır” dedi.

“Bursaspor’un başarısı Bursa’nın başarısıdır”

Bursaspor’un geçmişten bugüne Türk futboluna katkılarına dikkati çeken Başkan Aktaş, Bursa kökenli pek çok sporcunun önemli futbol takımlarda oynamasının gurur verici olduğuna işaret etti. Atılacak doğru adımlarla Bursaspor’un geleceğinin daha iyiye gideceğini ve yurtdışında Türkiye’yi temsil edecek kapasitedeki sporcuların ise Bursa’nın kazanımı olacağını belirten Başkan Aktaş, 22 ay önce göreve geldiği günden bu yana Bursaspor’a destek verdiğini hatırlatarak, Bursaspor’un yaşadığı talihsizliklerin de geçici olacağını söyledi.

Başkan Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde sağlanan yaklaşık 5,5 milyon TL değerindeki destekle, Bursaspor’un daha iyi bir noktaya geleceğine inandığını vurguladı. Aktaş, stadın temizliği için 600 bin TL, ikram ve ağırlama için 1 milyon 200 bin TL, BUDO göğüs reklamı KDV dahil 1 milyon 200 bin TL ve 2,5 milyon TL’nin de sponsorlar vasıtasıyla sağlanan mali destek olmak üzere toplam takribi 5,5 milyon TL’lik destekte bulunulduğunu belirtti.

Bursa’nın markası Bursaspor’a destek çağrısı

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan da Başkan Aktaş’a kulübe desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bursaspor’u çok seven bir başkanımız var ve bize bir telefon uzaklığında. Bu destek, çoğalarak devam etsin. Siyasilerimizin, kentin önde gelenlerinin destekleri önemli. Canla başla çalışıyoruz. Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. 2009-2010 yılında Bursa’nın yaşadığı mutlulukları düşünerek, çok büyük gayretle ve heyecanla çalışıyoruz. Gelecek sezon sonunda üst ligi göğüsleyerek, Bursa’ya hak ettiğini kazandırmayı hedefliyoruz. Tüm Bursa’yı, şehrimizin markası olan Bursaspor’a destek vermeye çağırıyoruz” dedi.

Protokole imzaların atılmasının ardından BUDO reklamlı forma ile fotoğraf çekimi yapıldı. BURULAŞ Genel Müdürü Kürşat Çapar’ın imzaladığı protokol ile BUDO reklamı Bursaspor formalarında yerini aldı. Çapar, yeni bir firmanın sponsor olması halinde, sezon ortasında da olsa BUDO olarak geri çekilebileceklerini ve böylece Bursaspor’a daha fazla destek olunabileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.