"Bursaspor Bursa'nın değeridir"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve maiyetlerinin katıldığı Bursaspor Kulübü ziyaretinde, yeni yönetime başarılar dilediler.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, el birliğiyle zorlukların aşılacağını ve Bursaspor’un istenilen noktaya geleceğini belirtirken; Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan da kentin ortak değeri olan Bursaspor’un ‘Yeniden Zirveye’ sloganıyla zorlu süreçten çıkmayı hedeflediğini kaydetti. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor’da bayrağı devralan Kulüp Başkanı Mesut Mestan ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile Bursaspor Özlüce Tesisleri’nde bir araya geldi. Bursaspor’un kent için özel olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, “Bursaspor, bu şehrin bir değeridir. 2004 yılında küme düşmüş, 2 yıl sonra lige çıkmış, 4 yıl sonra da bir ilki gerçekleştirmiş takımdır, Bursaspor. Bursaspor, layık olduğu noktaya en kısa sürede dönerek, Türkiye’de ve de Avrupa’da önemli başarılara imza atacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.