Bursaspor Anadolu Sigorta ile devam dedi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Anadolu Sigorta’nın geçtiğimiz yıl Bursaspor taraftarlarına özel olarak hazırladığı Bursaspor Kasko ve Bursaspor Trafik Sigortası ürünlerinin isim hakkı iş birliği, Anadolu Sigorta acenteleri ve bölge çalışanları ile Bursaspor Kulübü temsilcilerinin Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda 2 Ağustos’ta katıldığı imza töreni ile yenilendi.

Anadolu Sigorta ile Bursaspor arasındaki isim hakkı iş birliğinin ikinci dönem imza töreni, Anadolu Sigorta adına Marmara Bölge Müdürü Kamil Demirel, Acente İlişkileri ve Satış Yönetimi Müdürü Murat Yüksel, Bursaspor Kulübü adına Reklam ve Pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Onur Özselek ile Reklam Pazarlama Medya Satış Direktörü Funda Çelen Güzelsözlü’ nün katılımıyla 2 Ağustos’ta Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda yapıldı.

Törende konuşma yapan Kamil Demirel; “Anadolu Sigorta ile Bursaspor kulübü arasındaki iş birliğinin ilk yılı başarıyla tamamlandı. İş birliğin temeli isim hakkı üzerine kurulmuş olup, şirketimiz bünyesinde oluşturulan Bursaspor Kasko ve Bursaspor Trafik poliçeleri ilk yılın ürünleriydi. Anadolu Sigorta’dan yaptırmış olduğum her kasko ve trafik sigortası için kulübüme katkı sağlayacağım. 1990 yılından gelen bu süreç içerisinde her iki taraf arasında güçlü bir bağ oluştu. Bu önemli geçmiş ile birlikte 2017 yılının Nisan ayında “isim hakkı” projesi geliştirildi ve 2017 yılı itibarıyla, kulübümüzün risklerini düzenlediğimiz sigorta poliçeleri ile teminat altına almak suretiyle,kulübümüze önemli ve sürdürülebilir bir maddi gelir sağlamak şirketimizin birinci hedefi olmuştur” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.