Bursa’dan Artvin’e sel yardımı
Artvin’de meydana gelen ve büyük oranda hasara neden olan sel felaketinin ardından harekete geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç maddelerinden oluşan 1 TIR dolusu yardım malzemesini bölgeye gönderdi. Herkese dost olan Bursa’nın dostluğun gereklerini yerine getirerek her zaman için felaket bölgelerine yardımda bulunduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugün olduğu gibi yarın da Artvin’in ve Artvinlilerin yanında olduklarını söyledi.
Özellikle Arhavi, Hopa ve Borçka’da etkili olan sel felaketinin ardından, bölgedeki yaraların sarılması adına Bursa da seferber oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşlardan toplanan 1 TIR dolusu çekyat, yatak, yorgan, halı ve nevresim, Doğanbey otoparkında düzenlenen törenle bölgeye gönderildi.
Yardım TIR’ının uğurlanması için düzenlenen törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın herkes için iyi günde de kötü günde de dost olduğunu söyledi. Bunu sadece lafta değil icraatta da gösterdiklerini, yurt dışında olduğu kadar yurt içinde de felaket bölgelerine ilk uzatan el olduklarını hatırlatan Başkan Altepe, “Onlardan biri de Artvin bölgesindeki sel felaketiydi” dedi. Yaşanan sel felaketinin özellikle Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde büyük oranda hasara neden olduğunu belirten Başkan Altepe, “Oradaki insanlarımız büyük sıkıntı içinde ve bize de onlara destek olmak, moral vermek düşüyor. Büyükşehir olarak yaptığımız küçük bir çalışmayla yardım TIR’ımızı hazırladık. Buradan da felaket bölgesine gönderiyoruz. Artvin bölgesindeki tüm dostlarımıza buradan selam gönderiyoruz. Bursa her zaman için onların yanında ve destek olmaya devam edecek” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.