Bursa’da ‘istihdam’ buluşması

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 6.’sı düzenlenen ve iş arayanlarla işverenleri aynı çatı altında buluşturan Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması, 21-23 tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) yapılacak.

280 şirket, 28 seminer, 3 söyleşi

Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa Kent Konseyi (BKK), Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması, bu yıl da iş arayanlarla işverenlerini bir araya getirecek. İnsan kaynakları ve istihdam alanında Türkiye’nin en kapsamlı organizasyonlarından biri olan etkinliğe; 13 holdingden 69 firma, 13 şirketler grubundan 56 firma ve 155 firma olmak üzere toplam 280 şirket stant ile temsil edilecek.

Katılımcıların firmalarla iş görüşmeleri yapmalarına imkan tanıyacak etkinlik çerçevesinde 21 Kasım tarihinde Yazar Kahraman Tazeoğlu tarafından söyleşi, 22 Kasım tarihinde Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak tarafından ‘Etkili İletişim Stratejileri’ konferansı ve 23 Kasım tarihinde Reynmen tarafından söyleşi düzenlenecek. Kişisel gelişime katkı sağlamak hedefiyle sertifikalı 28 seminer organize edilecek.  

Anahtar Kelimeler:
BBBİstihdam Buluşması
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.