Bursa / Yenişehir'de örnek karar: "Sağlık çalışanlarına tüm dolmuş ve minibüsler bedava"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN’ın 20 Mart 2020 Cuma günü, Servis, Minibüs ve Dolmuş Kooperatifleri Başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, ilçede görev yapan sağlık çalışanlarına 15 Nisan 2020 tarihine ulaşımlarının ücretsiz olarak karşılanması kararı alındı.

Başkanlık Makamında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Davut AYDIN, S.S. 269 Nolu Yenişehir Servis Koop. Başkanı Şükrü SEZER, S.S. 170 Nolu Şehir İçi Dolmuş Koop. Başkanı Basri KÖSE ve S.S. 21 Nolu Minibüs Koop. Başkanı Üzeyir ŞEBİN katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Davut AYDIN “Dünyada ve ülkemizde Corona virüsü salgınına karşı özverili ve yoğun bir şekilde mesai harcayan sağlık çalışanlarımız hepimiz için çok değerlidir. Bu salgının önüne geçmek için ilçemizdeki tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışıyoruz, temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini Belediyemiz titizlikle yürütürken, diğer hizmet sektörleri de üzerine düşen görev ve sorumlulukları toplumumuzun çıkarlarını gözeterek yerine getirmektedirler. Bu anlamda ilçemizde toplu ulaşımda vatandaşlarımıza hizmet eden ilgili Kooperatif Başkanlarımıza, ülkemizin içinden geçtiği bu sıkıntılı günlerde sağlık çalışanlarımız için 15 Nisan 2020 tarihine kadar ulaşımı ücretsiz yapmaları büyük bir özveri örneğidir. Kendilerine bu önemli karar için teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.