Bursa Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü Gabar dağında şehit olan iki askerimizden birisi de Bursa / Gürsu'dan  24 yaşındaki Uzman Çavuş Ünal Olgun idi.

Şehit Ünal'ın cenazesi İstiklal Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki evine getirilmişti.. Şehidin eşi Ceylan Olgun ise hayat arkadaşının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin yakınlarından fenalık geçirenler oldu. Görev yeri Bingöl'den geçici görevle Şırnak'a giden Uzman Çavuş Ünal Olgun'un 3 yaşında Mesut ve 5 yaşında Ceren isminde çocukları babalarının kepini taktılar. Şehit, Gürsu Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından binlerce vatandaşın katılımıyla Gürsu Şehitliğinde uğurlandı. Cenazeye devlet erkanı da iştirak ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.