Bursa Nilüfer'de silahlı banka soygunu!..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki, Özlüce / Ertuğrulkent bölgesinde faaliyet gösteren bir banka şubesine gelen şüpheli bir kişi, banka personeline elindeki silahı doğrultarak para vermesini istedi. Korkan personelin kasasındaki nakit paraları vermesi üzerine şüpheli bankayı terketmeye yöneldi ve personele seslenerek "bu çantanın içinde bomba var, hareket ederseniz hepinizi patlatırım" diye seslenerek şube lokalinden ayrıldı ve olay yerinden uzaklaştı.

Banka şubesi yetkililerinin ihbarından itibaren şubeye bomba imha uzmanları ve çevik kuvvet ekipleri geldiler. Yapılan oly yeri incelemesinde çantada bomba bulunmadığı, bomba süsü verilmiş kartondan bir yanıltıcı düzeneğin olduğu anlaşıldı.  

Banka kasasında yapılan sayımdan 40 Bin TL'nın çalındığı belirlenerek, emniyet kovuşturması hızlandırıldığı, şüphelinin aranmasının devam ettiği de öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.