Bursa'lı Mağdur Vatandaşlar İnegöl'de Çiftlikbank tesisini bastılar

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gerek sanal yollarla gerekse de elden alınan paralarla bir çok vatandaşı dolandıran Çiftlik Bank adlı şirketin, sahibinin Güney Amerika'ya kaçtığı iddia edildi. Sermaye Piyasası Kurulu raporuna göre 80 bine yakın kişiden 511 milyon lira toplayan Çiftlik Bank’a yönelik tartışmalar sürerken, şirket sahibi Mehmet Aydın’ın kayınpederi Hakan Soysal’ın geçen ocak ayı sonunda yeni bir şirket kurduğu ortaya çıktı.

Uruguay'a kaçtığı söylenen Mehmet Aydın'ın, Şirket idarehanelerinde muhatap bulunamayınca vatandaşlar infiale kapıldılar.

Bursa'dan ve çevre illerden gelen çok sayıda Çiftlikbank mağduru, Çiftlikbank'ın İnegöl Sungurpaşa Mahallesi'ndeki büyükbaş hayvan tesisine baskın düzenlediler.

Başlangıçta iki yüz kişilik bir grupla yola çıkan vatandaşlar tesis önüne geldiğinde Jandarma önlerine geçti. Güvenlik önlemleri arttırıldı. Yanlarına birçok kasalı kamyonetleri de alarak hayvanlarını almak istediklerini ve dolandırıldıklarını söyleyen vatandaşları jandarma güçlükle önledi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.