Bursa İl Emniyet Müdürlüğü zehir tacirlerine göz açtırmıyor!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullanan ve satanlara göz açtırmıyor. Aldığımız habere göre, önceki gün isimleri F.K., M.I., Y.K,M.I, F.K, E.A., T.M.S., M.Y. ve M.U.K  adlı kişilerin ev ve işyerlerine yapılan operasyonda; 636 tablet ecstasy, 180 gram metamfetamin maddesi, satışa hazır halde muhtelif esrar paketleri, 4 hassas terazi, uyuşturucu ambalajında kullanılan naylon poşetler, bir adet ruhsatsız silah ve 7.657 lira uyuşturucu alım-satım parasıyla, muhtelif ziynet eşyalarına el konuldu. Tutuklanarak Bursa C. Savcılığı'na intikal ettirilen 11 kişiden 8'i uyuşturucu satıcılığı nedeniyle tutuklandı ve 3 kişi de uyuşturucu kullanmakla ilgili işlem yapılarak serbest bırakıldı.  

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve diğer birimlerce Bursa genelinde “Uyuşturucu madde satan, satışa arz eden, nakleden, satın alan ve kullanmak amacıyla bulunduran” şahısların ve organizasyonların suç unsurları ile birlikte yakalanmasına yönelik 2018 yılı içerisinde düzenlenen 5361 operasyonda, toplam 6683 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış idi..

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün 2018 yılının "5361 operasyon" gibi çarpıcı bir rakamdan sonra, 2019 yılına da hızlı girdiği görülüyor; toplumun uyuşturucuya ilişkin endişelerini ve tehlikelerini ortadan kaldırmaya hızla devam edeceği bekleniliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.