Bursa'dan Van'a uzanan Yardım Projesi..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

STYLISH HAIR NIGHT 2019 ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Bursa'da iki kadın girişimci olan Saliha Güler ve Gözde Avcı, "Stylish Hair Night 2019" Ödül Töreni için kolları sıvadı. Biri Bursa'nın en köklü kuaför ve güzellik salonunun sahibi, diğeri ise blogger olan iki kadın girişimci, 6 Aralık 2019-Cuma gecesi Bursa'da bir ilke imza atmayı planlıyor..

Üstlendikleri her programda kendilerinden söz ettirmeyi başaran iş kadını Saliha Güler ile yaptığı organizasyonlarla sosyal medyada büyük beğeni toplayan Blogger/Organizatör Gözde Avcı, 6 Aralık 2019- Cuma gecesi gerçekleşecek ödül töreninin detayları hakkında bilgi verdi.

ÖDÜL TÖRENİ BURSADA İLK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR..

6 Aralık 2019 Cuma gecesi gerçekleşecek olan "Stylish Hair Night 2019" Ödül töreni, aynı zamanda kadınlar matinesi konseptiyle birleştirilerek, tören sonrası süreçte bir takım eğlence gösterileri de olacak. Gecede Saliha Güler 25. kariyer yılına özel bir takım saç showlarına imza atarken, Ünlü Dj ve Tv Programcısı Kemal Doğulu sahne alacak.

Özlüce Moda Davet'te gerçekleşecek programda verilecek ödüller ise şöyle,

YILIN EN YARDIMSEVER KADIN DEĞERİ ÖDÜLÜ FULDEN URAS'a

YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN DJ SANATÇISI ÖDÜLÜ KEMAL DOĞULU'ya

YILIN EN İYİ KİŞİSEL GELİŞİM VE ASTROLOJİ UZMANI ÖDÜLÜ NURAY SAYARI'ya

YILIN BURSA YERELİNDE EN İYİ KADIN SUNUCUSU ÖDÜLÜ SEVDA KURUL'a

YILIN BURSA YERELİNDE EN İYİ TV KANALI ÖDÜLÜ ise LINE TV'ye

takdim edilecek.

GECENİN SOSYAL SORUMLULUK YANI VAN'DA BULUNAN İLKOKULLAR VE KELEBEK ÇOCUKLAR DERNEĞİ

Girişlerin ücretli olduğu gecede, katılımcılardan bilet yanında kalem-defter- kitap veya kıyafet getirilmesi isteniyor. Bunun amacı ise o gece toplanan tüm materyaller Van'da bulunan ilkokullara gönderilecek. Toplanan ürünlerin ve materyallerin teslimini ise, geceye ev sahipliği yapan Proje Yürütücüleri Gözde Avcı-Saliha Güler ve Proje Danışmanı Furkan Aydın yapacak. Gecenin bir önemli diğer yanı ise, toplanan gelirin bir kısmının Kelebek Çocuklar Derneğine bağışlanması.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.