Bursa'da gençler geleceğini konuşuyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlik Çalıştayı’, ‘Gençler Geleceğini Konuşuyor’ temasıyla Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Muradiye Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya gençlik faaliyetleri yürüten sivil toplum kuruluşları, üniversite birlikleri, üniversite öğrencileri, lise meclis başkanı ve lise gençlik temsilcileri, Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, ilçe belediyeleri gençlik temsilcileri, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İŞKUR ve BTSO, Bursa Büyükşehir Belediyesi ilgili birimleri, Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Bursa’nın değerli medya gruplarının temsilcileri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Gençlik Çalıştayı’nın açılışında yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere verdiği öneme dikkati çekerek, “Gençliğimize değer veriyoruz. Çünkü gençlerimiz, ülkemizin birlik ve beraberliğinin garantisidir. Gençlerimiz, bu ülkenin sadece zenginliği değil, aynı zamanda dinamizm ve değişim potansiyelinin de kaynağıdır. Amacımız gençlerimizi iyiye yöneltmektir ve inanıyoruz ki gençliği iyiye yöneltmek, insanlığı iyiye yöneltmektir. Hayaller önemli, hayallerimiz bizleri heyecanlandırmalı… Gençlere yönelik çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.