Bursa'da Emniyet müdürünün eşinden şehit ailelerini duygulandıran sürpriz

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğünde 10 Nisan Polis Haftası sebebiyle şehit ve gazi aileleri için yemek verildi. Etkinliğe Emniyet Müdürü Osman Ak'ın eşinin şehit polis memurları için kaleme aldığı şiir damga vurdu. 

Bursa'da Emniyet müdürünün eşinden şehit ailelerini duygulandıran sürpriz

Bursa İl Emniyet Müdürlüğünde 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında şehit ve gazi aileleri için yemek programı düzenlendi. Programa Bursa Valisi Yakup Canbolat ile eşi, Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak ile eşi, Bursa İl Jandarma Komutanlığı temsilcileri, Bursa emniyet müdür yardımcıları ile şehit ve gazi aileleri katıldı. 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü yemekhanesinde yapılan programa Emniyet Müdürü Osman Ak'ın eşi Fatma Ak tarafından yazılan şiir damga vurdu. Fatma Ak'ın 'Şehit Polis' ismiyle kaleme aldığı şiiri Emniyet Müdürünün yakın koruması okudu. Şiir okunurken şehit aileleri duygusal anlar yaşadı. 

Vali Canbolat ile Emniyet Müdürü Ak, yemekten sonra da polis teşkilatının 174. yılı sebebiyle polisleri ziyarete gelen çocuklarla ilgilendi. Çocuklara pamuk şekeri dağıtan ve hatıra fotoğrafı çektiren Canbolat, daha sonra emniyetten ayrıldı. 

(Bursa'da Bugün)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.