BURSA ARENA İNTERNET GAZETESİ  TANIŞMA VE TANITIM ETKİNLİĞİ..
 Gazetemizin test devresini tamamlayıp normal yayın akışına başlaması nedeniyle; mevcut yazar, şair ve sanatçılarımızı okurlarımıza, protokol ve kamuoyuna tanıtmak ve tanıştırmak amacıyla düzenlediğimiz toplantımız 05.11.2016 Cumartesi günü saat 17.00'de yapılacaktır.

Bursa Fomara Meydanı Haşim İşcan Caddesi üzerindeki tarihi Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen bu toplantıya Ankara, İstanbul, Kırıkkale, İzmir ve Almanya gibi muhtelif bölgelerden Bursa'ya gelecek olan yazar, şair ve sanatçılarımız bu toplantıda kamuoyu karşısına birlikte çıkacak, kariyerleri ve eserleriyle takdim edileceklerdir.

Bursa'nın tanınmış saz sanatçılarından VELİ SARI'nın fon müziği eşliğindeki proğram akışında, ünlü şairimiz DEMİRŞAH ÖZDEMİR kendisine eşlik edecek ses sanatçısı ile birlikte Şarkı / Şiir bir arada olmak üzere birkaç  düet  sergileyecek;  yine Kırıkkale'den gelecek olan ünlü Şairimiz FAZLI MACİT, Bursa C. Savcısı ve ünlü Şairimiz M.ZEKİ BAYRAKTAR ve Bağımsız Yazarlar Şairler Derneği (BAYŞAD) Bursa temsilcisi ünlü Şairimiz FERİT BİLGE GÜLTEKİN de seçme şiirleriyle misafirlerine sesleneceklerdir.  

Avrupa'nın efsane roman yazarlarından ZEKİ NURÇİN de bu toplantıya iştirak amacıyla Almanya'dan Türkiye'ye gelmiştir. Bugün İstanbul'a inen NURÇİN, toplantımızda 15'in üzerindeki eserleriyle okurlarını buluşturup kitaplarını imzalayacak; sahibi bulunduğu FAAB YAYINEVİ ile BURSA ARENA arasında temsilcilik anlaşması yapacaktır.

Yine İstanbul'dan katılacak olan tarihçi - yazarımız KORAY KAMACI da bu toplantı vesilesiyle buluştuğu okurlarına kitaplarını imzalayacaktır.

Ayrıca Nilüfer Belediyesi Kurucu Başkanı ZİYA GÜNEY,  Batı Trakya Türkleri Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. (hc) ÖZKAN HÜSEYİN, Em. Hava İsthb. Albay ZİYA İLKER GÖKTAŞ, AKP İl Başkan Yardımcısı ALPASLAN YILDIZ, CHP İl Başkan Yardımcısı İSMAİL TEKİN, MHP eski İl Başkanı NECATİ UĞUR ÖZTÜRK, Erbakan Vakfı Bursa Şubesi Başkanı (gazeteci) HASAN KARABULUT'un yanısıra Ekonomist YAVUZ ÇORUH, Başbakanlık personeli yazar ASLIHAN TİBET CEYLAN, Türk Dil Kurumu Uzmanı NEVİN BALTA, Emekli bankacı (yazar) ŞAYAN ERCAN, ünlü şair ve yazarımız BÜLENT KAYA gibi köşe yazarlarımızın da okuyucularımızla tanışmaları, tanıtılmaları temin edilecektir.

Fotoğraf Sanatçımız NİMET ÇOBAN da bu toplantıda protokol ve kamuoyuna tanıtılacaktır.

Tüm bunların yanısıra köşe yazarlarımızdan; araştırmacı KÜRŞAD BERKKAN' ın İstanbul'da aynı saatlerdeki canlı TV proğramı nedeniyle, SEMRA MERT'in sağlığı, ALİ KAYBAL'ın babasının yoğun bakımda olması nedeniyle, yine NECDET BULUZ'un 2 gün önce annesini kaybetmiş olması, TUĞÇE YILDIRIM'ın çalıştığı işyerinde yabancı ortaklara vermek zorunda olduğu brifing ve iş toplantısı nedeniyle, Şair ATİLLA ALTINOK'un ağır rahatsızlığı nedeniyle toplantıya iştirak edemeyecekleri öğrenilmiştir.
 
Her yazar, şair ve sanatçımıza;  Bursa'yı simgeleyen birer tebrik ve teşekkür amaçlı plaket armağan edilecek olan bu toplantıya;  Özel İdare, Adliye, Belediyeler, Siyasi Partiler, Memur ve İşçi Sendikaları, Bankalar, Uludağ Üniversitesi, Askeri kuruluşlar, Şair ve Yazarlar Derneklerinden, muhtelif Vakıf kuruluşlarından düzeyli bir iştirakçi kitlesinin katılacağı beklenilmektedir.

BURSA ARENA Ailesi olarak temel amacımız; 
Ülkemizin farklı görüşlerdeki bireylerinin aynı şemsiye altında kardeşçe ve kol kola, sevgi ve saygı içerisinde başarılı hizmetler verebileceklerini, eserler ortaya koyabileceklerini, gençlerimize ve siyasetçilere bu yönden örnek olunabileceğini ortaya koymaktır.   

Tüm Okurlarımızı ve Bursa'lıları bu güzel etkinliğe davet ediyoruz..

Selam, Sevgi ve Saygılarıyla;

                   BURSA ARENA

Hüsamettin Taşdemir        İsmet Yıldırım
İmtiyaz Sahibi                    Yayın Kurulu Başkanı​
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FAZLI MACİT 7 yıl önce

Bu güzel etkinliğe cenaze nedeniyle katılamamanın derin üzüntüsünü yaşıyorum.Demokrasinin Farklı seslerini buluşturan Bursa Arenanın yazar, şair ve sanatçılarını okurlarına, protokol ve kamuoyuna tanıtmak ve tanıştırmak amacıyla düzenlediği etkinliğe katılan bütün büyüklerimi saygı ile selamlamanın mutluluğu ile İmtiyaz sahibi sayın Hüsamettin Taşdemire, yayın kurulu başkanı sayın İsmet Yıldırım'a teşekkür ediyorum.Bütün katılımcı arkadaşlara başarılı yazı hayatı temenni ederim.

Misafir Avatar
H. Taşdemir 7 yıl önce @FAZLI MACİT

teşekkürler Hocam.. Cenazeniz için başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.. Bir daha ki etkinlikte bir arada oluruz inşAllah.. Sağolun.. Kırıkkale'me selamlar..

Beğenmedim! (0)
Avatar
ATİLA ALTINOK 7 yıl önce

"KIRAT TAM FORMUNDA NAZAR DEĞMESİN.! HEDEF DOĞRU YOLDUR KİMSE KIZMASIN...YAZANI ÇİZENİ AMAN ÜZMESİN...ARENADIR BURDA FİKİR GÜREŞSİN.... Atila ALTINOK..."Hayırlı uğurlu olsun..!"

Avatar
ATİLA ALTINOK 7 yıl önce

Başta Hüsamettin Kardeşimiz olmak üzere; Bursa Arena'nın tüm yazı ailesine ,emeği geçen tüm kadrosuna en içten dileklerimle sevgiler selamlar hayır dileklerimi gönderiyorum..Ömrümüz ve sıhhatimiz elverirse başka bir baharda görüşürüz.Hayırlı uğurlu olsun..Hep birlikte başarılara...

Avatar
ali kaybal 7 yıl önce

Böyle güzel duygularla yoğrulmuş bu etkinliğe katılmayı çok arzu ettiğim halde hastamın oluşu nedeniyle iştirak edememenin üzüntüsünü yaşıyorum. Başarılarınız daim ve sürekli olsun.