Bulgaristan'daki Soydaş Gençlerimizin Bursa Ziyareti

 BURSA ARENA / Haber Merkezi

 Bulgaristan’ın farklı bölgelerinden Bursa’ya gelen soydaş gençlerimizi Büyükşehir Belediyesi ağırladı.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Balkanlar Kültür Yardımlaşma Derneği'nin 'Biz Kardeşiz' projesi kapsamında şehre gelen 100 kadar öğrenciyle bir yemekte buluştu ve sohbet etti. 

Osmanlı'nın ilk başkenti Bursa'da Bulgaristanlı Türk gençlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Aktaş, iki toplum arasında gönül ve kalp birlikteliğinin bulunduğunu ifade etti. Bursa Balkanlar Kültür Yardımlaşma Derneği'nin uygulamaya aldığı projede emeği geçenleri kutlayan Başkan Aktaş, “Türkiye, sadece 81 milyon kişiden ibaret değildir. Bulgaristan’dan Yunanistan’a, Kafkaslar’dan Afrika’ya kadar tüm soydaşlarımız ve dindaşlarımız bizim için çok önemlidir. Gönüllerimizin bir olduğunu hiçbir kardeşimiz unutmasın ” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.