Bu ekip alkışı hak ediyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Normal zamanlarda günde en fazla 600 çağrıya cevap verirken, pandemi sürecinde günlük 11 binin üzerinde çağrıya yetişen Bursa Büyükşehir Belediyesi Alo 153 ve Beyaz Masa ekibi, korona virüsle mücadelede aktif bir rol üstlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu süreçte özveriyle çalışan çağrı merkezi personeliyle bir araya gelip, Bursa’da sürecin çok iyi yönetildiğini söyledi.

Kritik pandemi sürecinde, Beyaz Masa, Alo 153 ve kurum santrali 7/24 vatandaşın yanında oldu. Anılan süreçte 17 personelle günde en fazla 600 çağrıya cevap verilen birimlerde, bu rakam pandemi sürecinde yaklaşık 20 kat artarak 11 bin civarına ulaştı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Santral olmak üzere farklı birimlerden 100 personelin görevlendirildiği Alo 153, Beyaz Masa ve kurum santralinde bugüne kadar toplam 239 bin 313 çağrıya cevap verildi. En yoğun dönemde gelen çağrılara maksimum 2,5 dakikada cevap verilirken, Büyükşehir Belediyesi bu alanda Türkiye’deki kurumlar arasında ilk sıraya yükselme başarısı gösterdi.

“Hepimizin borcu var”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak makine, ekipman, personel, finansman gücümüz var. Biz birçok kuruma göre daha rahat hareket edebiliyoruz. Bu manada hemen bir yapılanma içine girerek kriz masası oluşturduk. Diğer birimlerden arkadaşları Alo 153 ve Beyaz Masada buluşturarak yapılanma içerisine girdik. Sahada erzak ve sıcak yemek dağıtımları yapıldı. Bu süreci kolaylaştırmak için hep beraber bir gayret ortaya koyduk. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Bu ülkeye, millete ve şehre hepimizin borcu var. İşimizi o yüzden hakkıyla yapmalıyız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BBBBeyaz MasaAlo 153
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir okuyucu 4 yıl önce

Çağrı merkezi ve diğer ekipleri tebrik ederim. Fakat dağıtılan erzakın ve yemeğin lafını etmek; önce görgüsüzlük, yemek verilenlere saygısızlıktır. Bir de müslümanım dersiniz.. . önce belediyenin basın, medya ve ilan tahsisatları üzerinden belediyeyi soyanlarla ilgilenin. halkın parasını organize bir yapılanmayla ve uyduruk şirketler ve faturalarıyla zimmet edinmeler ayyuka çıktı. En son "engelli gariplerin" adları dahi kullanılarak açılan portal için yapılan ödemeler kimin cebine gidiyor ve diğer iğrençlikleri görün. Sıkıysa onlardan bahsedin bakalım. Ne müdahaleniz var, ne de sesiniz çıkıyor, sadece seyrediyorsunuz??