Bozüyük’te cami hırsızı yakalandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir camiden hırsızlık yapan şahıs, başka bir hırsızlık olayında suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün Kasımpaşa Orta Camii’nden imam hatibinin bilgisayarını çalararak kaçan şüpheli bu defa Baharözü mevkiinde bulunan M.U.’ya ait çiftlikten hırsızlık yapmaya çalıştı. Z.N. ve F.A.K.Z. isimli iki şüpheli çiftlik sahibinin durumu fark etmesiyle kaçmaya başladı. Şüphelilerden cami hırsızlığına da karışan Z.N. kaçarken dikenli tellere takılarak çiftlik sahibi M.U. tarafından yakalandı. M.U. durumu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber vererek şüpheliyi kendilerine teslim etti ve bir kişinin daha olduğunu ancak kaçtığını söyledi. Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Pazaryeri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle irtibata geçilerek diğer şüphelinin yakalanması için yardım istenildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Jandarma ekipleri tarafından yakalanan hırsızlık şüphelisinin Orta Kasımpaşa Camiinde hırsızlık olayına karışan kişi olduğunu tespit ettiler. Şüphelinin sorgusunda bilgisayarı Tekke Mahalle’de kaldığı eve götürüp sakladığı anlaşıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evde yapılan aramalar sonrasında bilgisayar bulunarak cami imam hatibine teslim edildi.

Diğer hırsızlık şüphelisi ise Pazaryeri İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Demirköy’de yakalanarak Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Sorguları tamamlanan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.