Bozbey’den Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a yeni hizmet binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün Nilüfer’de bulunan yeni hizmet binasındaki ziyarette belediye başkan yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Bukle Erman, Ahmet Çakıcı, Nazlı Yazgan ile Adil Kayaoğlu da hazır bulundu. Yeni emniyet binasının Nilüfer’de bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, “Vatandaşlar tarafından da her zaman övgüyle karşılanan emniyet mensuplarımızın yeni adresinin demokrasi, özgürlük, katılımcılık, sosyal belediyecilik, vicdan ve eşitlik değerlerini benimseyen Nilüfer Belediyesi’nin sınırları içinde olmasından ayrıca memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim. Belediyemiz ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğümüz iş birliği içindeki tutumuyla huzur ve güven ortamı artacaktır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.