Bozbey: Harmancık’ta hayvancılığı destekleyeceğiz

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Harmancık’ı ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, bölgede hayvancılığı destekleyerek ön plana çıkaracaklarını söyledi. Bozbey, “Büyükşehir’in bütün ihtiyaçları, kooperatiflerden karşılanacak. Böylece hem vatandaşın yüzü gülecek, hem de gelir seviyesi artacak” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında Harmancık’ı ziyaret ederek halkla buluştu. Bozbey, Harmancık girişinde vatandaşlar tarafından meşalelerle coşkulu bir şekilde karşılandı. Bozbey, temaslarına CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan ve Millet İttifakı Harmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Tufan’la birlikte Harmancık Meydanı’ndaki esnaf, kıraathane ile pazar alanını ziyaret ederek başladı. Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Bozbey, pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Bozbey, esnaf ziyareti sırasında Adalet ve Kalkınma Partisi seçim ofisine de girerek, kolaylıklar diledi. Harmancık Meydanı’nda vatandaşlara lokma ikram eden Bozbey, ardından da vatandaşlara seslendi.

“HARMANCIK’IN SORUNLARI BİZİM DE SORUNUMUZ”

Bursa’nın, 17 ilçesiyle beraber insani gelişmişlikte en üst sıralarda yer alması gerektiğine vurgu yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart’tan sonra çocuk, kadın, yaşlı ve engelli bireyler ile her yaştan insanı mutlu edecek hizmetleri gerçekleştireceklerini belirtti. Kooperatifler aracılığı ile Harmancık’ta hayvancılığı destekleyeceklerini ifade eden Bozbey, bu sayede bölgede halkın gelir seviyesinin de yükseleceğini söyledi. Harmancık ve dağ yöresine özel ilgi göstereceklerini belirten Bozbey, “Harmancık’ın sorunları, bizim de sorunumuz. 20 yıllık tecrübemiz var. Bölge insanının yüzünün gülmesini, elinden tutmak ve destek olmak istiyoruz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Harmancık halkından 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

BOZBEY HARMANCIKLI MUHTARLARLA BULUŞTU

Harmancık’ta muhtarlarla da bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, hem yaşadıkları sorunları dinledi hem de çözüm önerilerini paylaştı. Mahallede yapılacak olan hizmetlerde muhtarların ve mahalle sakinlerinin onayının alınması gerektiğine dikkat çeken Mustafa Bozbey, Nilüfer’de yaptıklarını anlattı. Mahalle Komiteleri sistemini muhtarlarla paylaşan Bozbey, “Biz, mahalle komiteleriyle Nilüfer’i Nilüfer yaptık. Muhtarlarımızın büyük katkısı var. Böyle olmadığı takdirde doğru bir iş yapmamış oluruz. Biz, Nilüfer’de Cumhurbaşkanı’ndan muhtarımıza kadar uyum içinde çalıştık, onay aldık ve projelerimizi gerçekleştirdik. Bu sayede bütçemizi doğru işlerde kullandık. Ahmet Tufan da Harmancık’ta aynı yönetim anlayışını sergileyecek. Sorunlar çok ve tüm sorunlara vakıfız. Nilüfer’den Harmancık’a ve dağ yöresine çok destek verdik” diye konuştu.

31 Mart’ta yerel seçimlerin yapılacağı vurgusunu yapan Mustafa Bozbey, “Hükümet ya da Cumhurbaşkanı seçilmeyecek. Halka hizmet edecek, dertlerinizi dert edinecek, sorunlarınızı çözecek projeleri ortaya koyan belediye başkanını, muhtarı ve meclis üyesini seçeceksiniz. Sandığa giderken iyi düşünün. Bizim, hizmet aşkımız var. Derdimiz Harmancık, Harmancıklı, Bursa ve Bursalı diyoruz” şeklinde konuştu.

Harmancık’ta hayvancılık için çok elverişli alanların olduğunu ifade eden Bozbey, “Hayvancılığı burada destekleyeceğiz. İşte o zaman çiftçimiz ve köylümüzün yüzü gülecek. Yerel tohum çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızı Bursa’nın geneline yayınca, çiftçimiz tohuma para vermeyecek” dedi.

Muhtarın yol ve su sorununu dile getirmesi üzerine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart’tan itibaren insanların bir yerden başka bir yere rahatça ulaşacağını, suların da denetim altında olacağını vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.