Bozbey Bursaspor Divan Kurulu Üyesi oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursaspor üyeliğinde 20. yılını dolduran Nilüfer Belediyesi Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Divan Kurulu Üyesi oldu. Bozbey’e beratını, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç verdi.

Nilüfer Belediyesi Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursaspor Olağan Divan Kurulu Toplantısı’na katıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki toplantı, Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, Bursaspor üyeliğinde 20 yılı doldurarak Bursaspor Divan Kurulu Üyesi olmaya hak kazanan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e üyelik belgesi verildi. Bozbey, Divan Kurulu Üyesi belgesini, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç’in elinden aldı.

Bursaspor’a her platformda büyük destek verdiklerini belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Bundan sonra Bursaspor Divan Kurulu’nda da bulunup, Bursaspor’un daha iyi yerlere gelmesi için fikirlerimizi ve önerilerimizi iletecek, katkılarımızı sağlayacağız. Aynı zamanda bir kent yöneticisi olarak da 31 Mart’tan itibaren Bursaspor’a olan katkılarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.