Bozbey: "Ahmet Yesevi’de ihtiyaçlar tamamlanacak"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

‘Başkan Burada’ projesi kapsamında makamını Ahmet Yesevi Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yapılaşmanın tamamlanmasıyla mahallede ihtiyaçların da karşılanacağını söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ karavanıyla makamını bu hafta Ahmet Yesevi Mahallesi’ne taşıdı. Cuma namazını burada vatandaşlarla birlikte kılan Başkan Bozbey, daha sonra karavandaki makamında vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Muhtar Bülent Çalkı ile bir araya gelen Başkan Mustafa Bozbey, mahalle ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Bozbey ve ekibine teşekkür eden Muhtar Çalkı, mahalle olarak meydan ve bölge parkına ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Bölgenin hızla göç aldığına dikkat eçeken Başkan Bozbey, “6 bin nüfusa ulaşan Ahmet Yesevi mahallemizin sorunlarını biliyoruz. İhtiyaç duyulan park ve meydan düzenlemesini yapacağımız planlamanın ardından mahallemize kazandıracağız. Yoğun bir yapılaşma var. Yapılaşmalar tamamlandıkça üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Başkan Bozbey, bu yılki eğitim-öğretim sezonunda kapılarını açacak olan Ahmet Yesevi Anadolu Lisesi’ni de gezerek incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Sacit Alp’den bilgi alan Başkan Bozbey, çevre düzenlemesi için de destek vereceklerini ifade etti.

Gün boyu vatandaşları makamında kabul eden Başkan Bozbey’i ziyaret eden Balat-Ahmet Ahmet Yesevi Kadın Derneği Başkanı Seda Kılıç ve Üyeler de çiçek vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.