Başkan Turgay Erdem’den Alinur Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Osman Ayradilli, Sibel Özer, Engin Yener, Zafer Yıldız ve Remzi Çınar ile birlikte Aktaş’ı ziyaret eden Başkan Turgay Erdem, hayırlı olsun dileklerini iletti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a görevinde başarılar dileyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer’de daha güzel işlere birlikte imza atmak için iş birliğini gerçekleştirmeye çalışacaklarını belirtti. Başkan Turgay Erdem, “5 yılı huzur içinde, mutlu bir şekilde Bursalılar’a hizmet ederek geçirmeyi diliyorum” dedi.

Yeni sürecin Nilüfer, Bursa ve Türkiye için hayırlı olmasını temenni eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, ziyaret için Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e teşekkür etti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sürece katkı vereceğini belirten Aktaş, “Belediyecilikle ilgili tecrübelisiniz. Başkan yardımcısı olarak da yıllarca görev yapmış olmanın da avantajlarını yaşayacaksınız. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sürece katkı verebileceğimiz bir konu olduğunda, geri durmayacağımızı özellikle ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.